Tags

, , ,

Naast het gewone zwoegwerk op mijn politie romans wil ik al eens een zijsprongetje maken.  De afgelopen jaren heb ik dan ook verschillende kinderboeken geschreven, voor leeftijden tussen de 6 en de 12 jaar. Ik maak er niet echt veel reclame rond omdat het mijn eigen mini projectjes zijn, boekjes die ik meestal voorbehoudt voor vrienden, familie en kennissen.

Nu kwam ik via de school van mijn kleinkinderen te weten dat, door de maximum factuur, het alle jaren moeilijker wordt om de schoolbibliotheek te bevolken met genoeg boeken. Uiteraard was ik bereid om mijn boekjes ter beschikking te stellen van de gretige lezertjes. Ook in Mechelen was er een schooltje dat dringend verlegen zat om boekjes.  Om zelf te lezen maar ook om voor te lezen.  En uiteraard ging ik daar ook met veel plezier in.

Zoiets spreekt zich natuurlijk rond en dit weekend kreeg ik nog een vraag van een schooltje. Gelukkig ben ik tot het einde van het jaar thuis en heb tijd in overvloed om weer nieuwe avonturen te schrijven.  Ik hoop dat mijn illustrator kan volgen 🙂

Advertenties